zondag, juli 22, 2007

Aanpakken


Een leuke romantische komedie sla ik nooit af. Niet als film en ook niet als boek. Er is heel wat rommel in dit genre te lezen, maar Sophie Kinsella heeft al bewezen dat ze de stijl onder de knie heeft. 'Aanpakken' is hier geen uitzondering op.
Een romantische komedie volgens de regels van de kunst. Een goedgekozen hoofdpersonage, een interessant begingegeven en je weet zo al waar het eindigt... in de armen van de knappe tegenspeler.

Leuk hangmatleesvoer...

Samantha is een jonge topadvocate in London. Op een dag maakt ze een enorme fout...zo enorm dat haar hele carriere op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Ceiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze wasmachine moet aanzetten. En die *&%#@ oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar London? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb ooit "Shopaholic" gelezen van Sophie Kinsella, maar het was niet echt mijn ding. Maar deze klinkt alsof hij toch het proberen waard is, dus wie weet haal ik hem binnenkort in de bibliotheek.
Bedankt voor de tip!
groetjes

Anoniem zei

veel geleerd